23948sdkhjf

El-Gården slår sig på solcelleenergi

Ideen om at være selvforsynende har fået el-installationsvirksomheden El-Gården A/S i Silkeborg til at lancere konceptet Egen-Energi.dk og specialisere sig i etablering af solcelleanlæg og husstandsvindmøller.
Det har hidtil drejet sig om de traditionelle el-installatør-opgaver som el-installation i private hjem, salg og reperation af hvidevarer, butiks- og kontorbelysning m.m. Men efter, at det er blevet muligt for private hustande at opnå en økonomisk gevinst ved at investere i solceller, har El-Gården A/S i Silkeborg slået sig på vedvarende energi.

- Som installatører har vi den tekniske viden om el-installationer og har selvfølgelig altid kunnet se alle de fordele, der er ved solenergi. Der har bare ikke før nu været et holdbart økonomisk argument for at vælge solenergi til private boliger – og derfor har folk valgt det fra. Men alt taler i dag for, at man seriøst skal overveje solenergi, udtaler medejer Thomas Hansen i en pressemeddelelse om det nye koncept Egen-energi.dk, og om det nye speciale inden for etablering af solcelleanlæg og husstandsvindmøller.

For at sætte ekstra fokus på vedvarende energi og de økonomiske gevinster, der kan opnås, har El-Gården lanceret hjemmesiden Egen-Energi.dk, hvor der formidles viden om produktion af egen energi ved hjælp af sol og vind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109