23948sdkhjf

Amagerforbrænding forpligter sig med Cleantech Partnerskab

Med et Cleantech Partnerskab forpligter Amagerforbrænding sig til at dele sin viden om affald og energi med grønne iværksættere.
Amagerforbrænding deler ud af den viden og teknologi, som er resultatet af 40 års erfaring med affald og energi. Her kan grønne iværksættere teste deres ideer og få hjælp til at få dem ud over rampen.

Med et såkaldt Cleantech Partnerskab kan iværksættere få støtte fra større miljøvirksomheder. Amagerforbrænding er en af de virksomheder, der deler ud af blandt andet viden og testmuligheder.

- Mange synes måske, at det lyder lidt ulækkert at arbejde med affald. Men affaldet har stort potentiale som nye materialer eller som energikilde. Det ved vi på Amagerforbrænding, og vi vil gerne hjælpe andre med at få samme forståelse, siger direktør Ulla Röttger.

Plads til test
Det er i Økonomi- og Erhvervsministeriet, som står bag Cleantech Partnerskaberne. Målet med ordningen er at give danske iværksættervirksomheder støtte til at komme videre i med deres vækst.

- Gennem årene har vores dygtige medarbejdere samlet en masse viden. Den viden vil vi gerne dele med nye virksomheder, så de kan komme hurtigere i gang med at gøre en forskel for miljøet, fortæller Ulla Röttger og fortsætter:

- Samtidig har vi en unik mulighed for at give plads til, at virksomhederne kan teste deres ideer i praksis på vores anlæg. Her hjælper vi også gerne med at dele ud af vores netværk, så de rigtige kontaktpersoner kan hjælpe til at skubbe udviklingen op i fart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126