23948sdkhjf

Klimapris til designersolfanger

Tagleverandøren Komproment fra Aalborg vandt ” Byggeriets klimapris” på byggerimessen TUN Byg 2010.
Byggeriets Klimapris er blevet uddelt på TUN Byg 2010 der finder sted i Fredericia i disse dage. Valget faldt på tagproducenten Komproment der har anvendt tagkonstruktionen som den direkte indgang til at udarbejde en bevidst klimastrategi.

Komproment har stiftet firmaet Nordic Energy Group, som producerer designersolfangere i eget patent. Virksomhedens solfangere bryder med det traditionelle princip, og integrerer solfangeren som et profiltilpasset energisystem. Solfangeren er kort sagt ”gemt væk” og er en naturlig del af den almindelige tagbeklædning.

Bredt samarbejde
Komproment har samarbejdet med trælastkæden Stark om at sælge og distribuere solenergi som en naturlig del af trælastens produktsortiment. Solfangere har tidligere været et VVS-produkt, men Stark sælger nu solfangerløsninger til tømrere og tagdækkere, som har deres naturlige færden på taget.

Samtidig uddanner Komproment deres 110 TagProff-firmaer i salg og montage af energiprodukter således, at kunden bliver rådgivet energimæssigt korrekt og efterfølgende får monteret et solfangerprodukt som fungerer optimalt. Komproments ejer-trio, Jan Kristensen, Niels Heidtmann og Kim Kristensen udtaler:

- Vi har sammen med vore tætte samarbejdspartnere de sidste to år arbejdet utroligt hårdt og målrettet på at udvikle solenergi såvel produkt- som distributionsmæssigt, så det at få Byggeriets Klimapris er en meget stor ære og en dejlig opmuntrende, positiv bekræftelse på, at andre også syntes at Komproments ”små børn” er flotte. Det er en meget stor dag for vores lille firma, og vi er utrolig stolte over udnævnelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095