23948sdkhjf

Lindø tiltrækker mindre virksomheder

Aftaler med Skykon og Fredericia Skibsværft har medført, at en stribe mindre og mellemstore underleverandører har valgt at etablere sig i Lindø Industripark.
Ifølge Michael Nymark Hansen, der er divisionsdirektør for Lindø Industripark, har det ikke været svært at tiltrække de mindre virksomheder. De store lejere i industriparken har ganske enkelt trukket de mindre med sig. Det skriver Børsen.

Blandt de virksomheder, der vil etablere sig på Lindø, er Konecranes, Skibsarkitektfirmaet Knud E. Hansen og SH Group.

Vil med i udviklingsprojekter
For Svendborg-virksomheden SH Group er der flere gode grund til at etablere sig på Lindø. Dels giver det et bedre udgangspunkt for at servicere virksomhedens nordfynske kunder, og dels skulle det gerne kaste nye opgaver af sig.

- Lindø er et spændende sted for os. De ligger og kører rundt med tunge stålemner på 170 ton, og så er der altså hele tiden noget, der går i stykker. En stor del af det er hydraulik, udtaler SH Groups direktør, Jeppe Sonne, til Børsen.

Derudover ser han en mulighed i at komme med i flere af de udviklingsprojekter inden for vind- og bølgekraft, der kommer til at foregå på Lindø. Det forventer han nemlig vil kunne give ordrer på længere sigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109