23948sdkhjf

Ny topledelse i Develco Products

Den 54-årige Henning Mærkedahl bliver ny administrerende direktør.
Develco Products A/S, der laver løsninger inden for fjernaflæsning af målere og styring af hjemmets apparater, har ansat ny administrerende direktør, Henning Mærkedahl.

Den nye direktør tiltræder stillingen på baggrund af solid erfaring med ledelse, kvalitet og product management inden for elektronikindustrien.

Erfaren mand
Aftalen med Henning Mærkedahl er indgået som et led i adskillelsen af Develco Products A/S fra udviklingshuset Develco A/S.

- Med ansættelsen af Henning Mærkedahl har vi formået at hente en særdeles erfaren mand til vores virksomhed. Dermed kan vi fortsætte den stærke udvikling, vi er midt i, og skabe en god platform for den videre udbygning af selskabet, udtaler bestyrelsesformand Freddy Engel.

Henning Mærkedahl har tidligere siddet som Direktør i TraceXpert (nu Valor Danmark A/S). Derudover kommer han med erfaringer fra stillinger som salgschef i Cyncrona og udviklingschef i B&O.

Oplever stigende efterspørgsel
- Jeg ser frem til at føre det gode arbejde videre i Develco Products. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter produkter, der kan levere energioptimering, intelligent måleraflæsning og Home Automation, og derfor er der vidtrækkende perspektiver i arbejdet med Develco Products, siger Henning Mærkedahl.

Området er i kraftig vækst, fordi energiselskaberne i øjeblikket er ved at udrulle løsninger med fjernaflæsning af forbrugsmålere. Mange af løsningerne kombineres med bygningsautomatisering. Markedsbehovet forventes at stige kraftigt i de kommende år.

Develco Products A/S blev stiftet i 2007 og har siden da etableret sig med en række pilotprojekter for danske og udenlandske forsyningsselskaber. Virksomheden udnytter teknologi til at reducere energiforbrug samt optimere udnyttelsen af vedvarende energi kombineret med bygningsautomatisering. Trådløs kommunikation er fundamentet i løsningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078