23948sdkhjf

Ole Bigum Nielsen forlader Vattenfall

Ole Bigum Nielsen, Country Manager for Danmark og Vice President of Engineering and Construction i Business Area Wind, har besluttet at fortsætte sin karriere uden for Vattenfall.

Han forlader derfor Vattenfall den 30. april 2017.

- Efter 12 år har jeg besluttet, at tiden er inde til at fortsætte min karriere uden for Vattenfall. Jeg har arbejdet med mange fantastiske og engagerede kolleger i årenes løb. Nu vil jeg bruge de kommende måneder på at holde fri og til at vurdere, hvad fremtiden rummer af muligheder, siger Ole Bigum Nielsen.

Ole Bigum Nielsen kom til Vattenfall i 2006 som Project Director for Lillgrund havvindmøllepark. Han har haft forskellige lederstillinger inden for udvikling og opførelse af offshore og onshore vindmølleparker og har været involveret i alle Vattenfalls offshore-anlæg.

I 2015 blev han udnævnt til Vice President of Engineering and Construction i Business Area Wind.

- Ole har været med til at forme Vattenfalls vindforretning igennem de seneste 12 år. Han har været involveret i alle større offshore-aktiviteter, og vi har haft stor gavn af hans kompetencer og engagement. Ole er en meget professionel kollega med stor integritet, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans videre karriere, udtaler Gunnar Groebler, Head of Business Area Wind.

Rollen som Country Manager for Danmark og Vice President of Engineering and Construction vil midlertidigt blive overtaget af Michael Simmelsgaard, Vice President Strategic Projects i Business Area Wind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095