23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på All Energy

Danmarks Eksportråd i UK gentager succesen fra 2009 og arrangerer igen en dansk fællesstand på All Energy messen i Aberdeen den 19.-20. maj 2010. All Energy er den største messe inden for vedvarende energi i UK.
På grund af den store interesse for vedvarende energi på det britiske marked tilbyder Danmarks Eksportråd producenter, leverandører, rådgivere og organisationer standplads, hvor der på bedste vis kan skabes opmærksomhed om danske virksomheder og danske kompetencer indenfor vedvarende energi.

Deltagelse
Deltagelse på fællesstanden indebærer ikke kun en messestand, men kan betegnes som et større dansk fremstød indenfor vedvarende energi med omfattende markedsføring og PR. Målgruppen for All Energy messen er især virksomheder, der producerer vedvarende energiløsninger inden for vind, sol, biomasse, brint, bølge, CHP, samt rådgivende virksomheder med ekspertise inden for energi (rådgivende ingeniører, arkitekter mv.)

Tilmelding
For mere information og tilmelding kontakt Rasmus Leth Traberg på tlf. +44 207 333 0232, fax +44 207 333 0271 eller rastra@um.dk . Læs mere om messen på www.all-energy.co.uk .

Tilmeldingsfristen er 8. marts 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078