23948sdkhjf

Ministermøde i IEA: Der er brug for handling nu!

IEA’s ministre er enige om, at der skal handles nu og at udledningerne af drivhusgasser skal reduceres dramatisk inden for de næste 10-15 år.
Ministre fra lande, der er med i Det Internationale Energiagentur (IEA) var den 14.-15. oktober samlet i Paris for at diskutere, hvordan vi kan sikre en mere bæredygtig energifremtid.

IEA’s energiministre sender et klart signal om, at vi har brug for en ambitiøs international aftale i København med nogle håndgribelige resultater, der kan sikre bæredygtig fremtid. IEA's analyser viser, at det er teknisk og økonomisk muligt at nå 450 pmm scenariet, der holder den globale temperatur stigning under 2 grader. 450 pmm scenariet er en mulighed for at skabe en fremtid med grøn vækst.

Energiministrene var enige om, at verden skal stå sammen om hurtigst muligt at sikre en overgang til low carbon samfund med en bæredygtig anvendelse af energi. Energiministrene vil sammen arbejde for at fordoble investeringerne i forskning, udvikling og demonstration af nye teknologier, der kan sikre en mere bæredygtig energifremtid.

Læs mere på Det Internationale Energiagenturs hjemmeside.

Kilde: Klima- og energiministeriet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094