23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Better Place Denmark
Torben Andersen, 41 år, er ansat som director of sales i Better Place Denmark. Desuden er Thomas Sandager Hedegaard, 36 år, der kommer fra VKR Holding, ansat som business development manager, Torben Landry Bjerre, 42 år, er ansat som deployment program manager, Mikkel Westenholz, 32 år, er ansat som business analyst, og Peter Thrige Andersen, 44 år, er ansat i utilities & network.

Better Place er verdens førende udbyder af services for el-biler og arbejder på at fremskynde overgangen til bæredygtig transport.

Blade Test Centre A/S
Ernst Tiedemann er trådt ind i bestyrelsen som formand.

Blade Test Centre A/S (BLAEST) er et samarbejde mellem vindspecialisterne FORCE Technology, Det Norske Veritas og Risø. Virksomheden tester vindmøllevinger i centre nær Viborg og i Aalborg

Rambøll Danmark A/S
Beate Bentzen er udtrådt af bestyrelsen.

Rambøll Danmark er en af landets førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomheder med løsninger inden for byggeri og design, trafik og infrastruktur, miljø og vand, energi og klima og industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078