23948sdkhjf

LM Glasfiber og Svendborg Brakes fusionerer

Ejeren, kapitalfonden Doughty Hansen & Co., vil med fusionen skabe en af verdens førende producenter af komponenter til vindmølleindustrien.
Det nye selskab får navnet LM Windpower, og administrerende direktør for selskabet bliver Roland Sundén, der nu er administrerende direktør for LM Glasfiber. Martin Rambusch vil fastholde sin titel som administrerende direktør for Svendborg Brakes.

- Både LM Glasfiber og Svendborg Brakes er succesfulde og etablerede virksomheder, der leverer komponenter til mange af verdens største vindmølleproducenter. Fordelene ved en fusion er klare, da det giver mulighed for at forstærke værdien for interessenterne i det samlede selskab, inklusive vores investorer. Etableringen af LM Windpower gør os i stand til at skabe en af verdens førende komponentleverandører med en stærk markedsandel og varieret eksponering overfor den globale vindmølleindustri, der p.t. har en værdi af ca. 39 mia. euro og forventes at vokse med 17,6 % årligt frem til 2013, siger Jan Amethier, der er leder af Doughty Hansons aktiviteter i den nordiske region.

LM Windpower får 5.200 ansatte på verdensplan og får faciliteter i Danmark, Tyskland, Polen, Spanien, Kina, Indien, USA og Canada. Fusionen kommer ikke til at betyde tab af arbejdspladser.

Kilde: Doughty Hanson & Co. - http://www.doughtyhanson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141