23948sdkhjf

Energi Fyn får 4.600 nye elkunder

Midtfyns Elforsyning vil fremover gøre det man er bedst til: at drive netvirksomhed.

Midtfyns Elforsyning og Energi Fyn er blevet enige om, at Energi Fyn fremadrettet skal varetage alle funktioner omkring salg af el til de kunder, der i dag modtager Forsyningspligt-el fra Midtfyns Elforsyning. 

Det drejer sig om 4.600 elkunder, der fra maj vil få deres strøm leveret af Energi Fyn.

Det er de nye regler på elmarkedet, der gør, at de 4.600 kunder, der i dag får forsyningspligt-el fra Midtfyns Elforsyning skal have et nyt elprodukt fra Energi Fyn.

 - Vi har ikke selvstændigt kunne levere et konkurrencedygtig produkt til vores andelshavere efter forsyningspligtens ophør i maj 2017. Så for at sikre vores andelshavere konkurrencedygtig el, også i fremtiden, har vi valgt dette samarbejde med Energi Fyn. Vi vil så koncentrere os om at drive netvirksomhed, som er det vi er bedst til, fortæller direktør hos Midtfyns  Elforsyning Karsten Godiksen til Energy Supply.

At det lige blev Energi Fyn, der overtog elkunderne, lå ligesom i kortene, da parterne allerede i dag har et tæt samarbejde.

- Vi har allerede i dag et tæt samarbejde, idet Administrationsservice Fyn, som er ejet af Energi Fyn, både håndterer kundeservice og fakturering for os, fortæller Karsten Godiksen.

Meget få ændringer
Hos Energi Fyn ser man frem til at byde kunderne fra Midtfyn velkommen.

- Vi ser frem til at betjene kunderne fra Midtfyn. Skiftet vil ikke komme til at betyde ændringer for kunderne. Prissætning og betingelser vil være de samme, som kunderne kender i dag, understreger Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

De nye kunder vil altså fra og med maj-måned få tilbudt elproduktet KvartalsEl fra Energi Fyn, med mindre de selvfølgelig ønsker noget andet.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094