23948sdkhjf

Henrik Lind gør come-back som topchef

Bestyrelsen i Danske Commodities har i dag udnævnt Henrik Lind som ny CEO med ansvar for at fortsætte og udbygge virksomhedens lønsomme vækst og styrke dens centrale position på de europæiske energimarkeder.

Henrik Lind har sammen med bestyrelsesformand Peter L. Ravn været fungerende CEO i Danske Commodities siden 8. august, mens bestyrelsen i samarbejde med et headhunterfirma har gennemført en rekrutteringsproces med henblik på at finde en ny CEO.

Henrik Lind er nu udtrådt af bestyrelsen og efterfølges på posten som næstformand af Volker Beckers, som i januar 2016 blev valgt ind i bestyrelsen.

- I valget af ny CEO har bestyrelsen lagt vægt på behovet for at finde en person med dyb indsigt i og omfattende erfaring med energisektoren og den hastige udvikling, der foregår, og som samtidig matcher vores kultur og værdier hos Danske Commodities. Bestyrelsen har enstemmigt konkluderet, at Henrik er den blandt vores kandidater, der klart bedst opfylder vores kriterier til den ideelle CEO, der skal stå i spidsen for Danske Commodities på den lange bane, siger bestyrelsesformand Peter L. Ravn om udnævnelsen af Henrik Lind og tilføjer:

- Med henblik på at fastholde en stærk selskabsledelse i Danske Commodities bliver Henriks position som CEO fuldstændigt adskilt fra hans rolle som grundlægger og majoritetsaktionær, siger Peter L. Ravn.

Stort potentiale
Henrik Lind stiftede i 2004 Danske Commodoties men overdrog for godt fem år siden ledelsen til anden side. Nu er han altså tilbage på topposten.

- Det er en meget spændende udfordring at skulle stå i spidsen for Danske Commodities. Jeg har i løbet af de seneste to måneder haft mulighed for at opleve på egen hånd, hvor stærkt et hold, vi har og hvor stort et potentiale, vi rummer. I dag, mere end ti år efter selskabet blev etableret, udgør selvstændighed, fleksibilitet og hurtig markedsadgang fortsat kernen i Danske Commodities’ DNA, siger Henrik Lind og fortsætter:

- Jeg får ansvaret for en virksomhed, som har en markedsledende handelsplatform og skaber stærke resultater inden for short-term fysisk handel, og som er til stede på alle de større europæiske energibørser og -markeder. Jeg ser frem til at føre Danske Commodities gennem den igangværende omstilling af energimarkederne og til at tage fat på nye muligheder for at styre risiko og skabe værdi for vores kunder, udtaler Henrik Lind.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079