23948sdkhjf

Aalborg-virksomhed ansætter på livet løs

Alene i år har Aalborg Energie Technik ansat 29 nye medarbejdere – og man søger stadig flere nye hoveder.
Da nytårsraketterne med indgangen til 2016 oplyste himlen over Aalborg Energie Techniks domicil på Alfred Nobels Vej i det sydøstlige Aalborg kunne administrerende direktør Hans Erik Askou tælle 100 ansatte.

Her i sensommeren 2016 tæller virksomheden 129 ansatte

- Vi har ansat 29 bare i år. De fleste skal sidde her i Aalborg, dog har vi ansat et par stykker rundt omkring på vores byggepladser, fortæller Hans Erik Askou.

Det stopper ikke her.

- Vi er en viden-virksomhed, og der skal rigtig meget viden til at bygge biomasseværker, derfor søger vi løbende nye folk til vores kontor i Aalborg, siger Hans Erik Askou.

Vi holder fast i medarbejderne
At der ansættes så voldsomt i øjeblikket er noget helt nyt, og Aalborg Energie Technik har da haft perioder, hvor der var for mange ledige hænder.

- Vi har rigtig lange perioder med udvikling og projektering, hvor vi ikke ved, om vi har fået ordren eller ej. Derfor kan der i perioder være meget lidt at lave for vores ingeniører, men vi fyrer ingen. Vi holder fast i medarbejderne og trækker så lidt på egenkapitalen for at betale lønnen, forklarer Hans Erik Askou.

Aalborg Energie Technik har i de stille perioder haft rimelig succes med at leje sine medarbejdere ud.

- Vi har lavet en samarbejdssaftale med tre andre virksomheder, Aalborg CSP, Aalborg Engineering og Xergi. Så trækker vi på hinandens medarbejdere i de stille perioder og i de travle perioder, fortæller Hans Erik Askou, der krydser fingre for, at man ikke løber ind i flere stille perioder lige foreløbig.

- Vi har lige landet en stor ordre fra England, og så er der en på vej fra Frankrig. Så jeg håber ikke, vi kommer i den situation igen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095