23948sdkhjf

Fynboer skifter navn

Sydfynsk Elforsyning skifter navn til SEF.

Det sker som følge af engrosmodellen.

Sydfynsk Elforsyning kan fremover, som alle andre elselskaber, med Engrosmodellen hente sine el-kunder i hele landet, og her er SEF et godt navn at blive landsdækkende med.

- Vi har godt vidst, at med ’Sydfyns’ som en del af vores virksomhedsnavn, kan potentielle kunder let tro, at de decideret skal bo på i det sydfynske område, og når vi samtidig har ’Elforsyning’ i halen, sender vi et signal om et forsyningsnet, som jo ikke er det, vi vil sælge dem, forklarer Anders J. Banke, der er Adm. Direktør hos SEF.

Ifølge Anders J. Banke er det nye navn blot det, som mange allerede kalder virksomheden i hverdagen.

Lovkrav opfyldes
Navneskiftet betyder også, at SEF allerede nu lever op til en ny lov, der træder i kraft den 1. januar 2018.

- Den nye lov siger, at ’moderen må ikke hedde det samme som datteren’, når sidstnævnte er et monopolselskab. Med det nye navn, har vi altså sikret, at der er en klar forskel på monopolselskabet, der ejer forsyningsnettet, og så de andre selskaber, hvor vi er i fri markedskonkurrence, forklarer Anders J. Banke.

Monopolselskabet hedder fremover Sydfyns Elforsyning Net A/S og adskiller sig dermed fra SEF og de øvrige selskaber, som nu hedder henholdsvis SEF Teknik, det tidligere El-Gården Svendborg, SEF Energi, som dækker over el og naturgas og endelig SEF Fiber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078