23948sdkhjf

Gaia Solar ansætter ny administrerende direktør

Den nye direktør skal styrke selskabets vækststrategi, som indebærer international ekspansion.
Gaia Solar står virksomheden overfor en udviklingsfase og vækst på udenlandske markeder og til denne fase er der behov for yderligere kompetencer. Derfor indtrådte Carsten Hoeck fornyligt som bestyrelsesformand og nu tiltræder Sigurd Leth som adm. direktør.

Sigurd Leth er uddannet Cand. Merc. og har i høj grad fokus på kommercielle forbedringer og et markedsorienteret mindset. I tæt på 20 år har han haft ledende stillinger indenfor teknologi og salg både internationalt og nationalt i virksomheder som Nokia, TDC og EFG.

- Efter en periode med nedgang i markedet har vi brug for at optimere vores organisation og bringe nye kompetencer ind i vores direktion, udtaler bestyrelsesformand Carsten Hoeck.

- Sigurd har den rigtige profil med en god kombination af teknologisk forståelse og erfaring indenfor salg og ledelse. Han er en moderne leder og holdspiller, som vil hjælpe Gaia Solar med at gå ind i en ny udviklingsfase.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at solcellebranchen har gennemgået nogle turbulente år og senest er blevet udfordret på et pludseligt stop for 60/40 tilskuddet. Men Gaia Solar er en stærk virksomhed, et stærkt brand som står for kvalitet og innovation og har en meget kompetent og engageret medarbejderstab. Der er masser af plads til at udvikle endnu bedre løsninger og tage del i de muligheder, der er – og vi har en god platform, både finansielt, markedsmæssigt og teknologisk. Gaia Solar har et stort, uudnyttet vækstpotentiale. Det skal vi udnytte nu, siger Carsten Hoeck.

Som et led i dette nye fokus og oprustning til vækst, vil PBI Holding overtage aktiemajoriteten i Gaia Solar.

Gaia Solar oplyser at nuværende adm. direktør Peter Terman Petersen selv har valgt at opsige sin stilling. Han bistår dog i overdragelsen til den nye direktør.

- Vi har været meget glade for Peters indsats og samarbejdet med ham, men han har valgt at søge nye udfordringer, hvilket vi naturligvis ønsker ham alt held og lykke med, skriver Gaia Solar i en mail til Energy Supply.

Opdateret 31. maj 2016, kl. 08:22
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109