23948sdkhjf

Bornholms nye forsyningsselskab hedder ...

Med dagens generalforsamlinger er det formelle faldet på plads. Det betyder farvel til Bornholms Forsyning og farvel til Østkraft.
Med farvellet til Bornholms Forsyning og Østkraft kan bornholmerne sige goddag til Bornholms Energi & Forsyning, der fremover bliver navnet på dét selskab, der skal forsyne bornholmerne med strøm, varme, vand og sørge for spildevand.

Lars Goldschmidt, der bestyrelsesformand for det nye selskab, glæder sig til komme ud af mødelokalerne og for alvor at trække i arbejdstøjet.

- Vi skriver i dag under på den fusion, som vores ejer, Bornholms Regions Kommune har besluttet skal gennemføres. Det er naturligvis en vigtig milepæl, og vi er glade for at være nået hertil. En fusion af denne her størrelse er dog ikke lige noget, der overstås på en uge. Der har været rigtig mange møder, rigtig, rigtig meget papir. Det har været sejt træk. Derfor har der også været lidt stille omkring fusionen, siger Lars Goldschmidt.

Fra bestyrelsesformandens side lyder der ubetinget ros og anerkendelse til medarbejderne i de to virksomheder.

- De har håndteret et ganske stort arbejdspres og bevaret humøret, selv vi undervejs har måttet slå 'plejer' ihjel mere end ét par gange. Samtidig er det lykkedes at håndtere den naturlige usikkerhed, der altid opstår, når man slår to virksomheder sammen, på en rigtig god måde. Det lover godt for fusionen, siger han og fortsætter:

- Nu kan vi kigge fremad. Selv om der er mere end en måned til, at vores nye direktør Rasmus Christensen sætter sig i stolen , så sætter vi nu fuld fart på at få skabt de ydre rammer til den nye virksomhed, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156