23948sdkhjf

Byggeri af varmeværk forsinkes

Bornholms Forsyning har besluttet at sende bygningsentreprisen på Hasle Varmeværk i udbud igen. Det får ikke den store betydning for leverandøren af den nye fliskedel.
Hasle Varmeværks eksisterende bygning udvides for at gøre plads til en 12 MW fliskedel.

Opgaven med levering og installering af kedlen tilfaldt allerede i februar Euro Therm, mens bygningsentreprisen lige har været sendt i udbud. Et udbud man har besluttet at lade gå om, da der kun kom et bud, og det lå langt fra den budgetterede pris. Det oplyser rådgiver Kjeld Dale fra Bornholms Forsyning til Bornholm.nu.

Derfor afholdes der en ny licitation med byggestart i august, hvor man håber, at der er mere ledig kapacitet blandt øens entreprenører, hvorfor håbet om at få en pris, der ligger nærmere den budgetterede pris, lever i bedste velgående.

Kun tidsforskydning
Udskydelsen af bygningsentreprisen får også betydning hos Euro Therm, der skal levere Hasle Varmeværks nye 12 MW fliskedel. Direktør Jan Depenau hos Euro Therm fortalte tidligere på året til Energy Supply, at man forventede at påbegynde arbejdet med kedlen i maj og dermed være færdige i indeværende år.

Bliver I stadig det?

- Nej. Men Euro Therm vil gøre alt hvad der står i vores magt for at der ”kun” bliver tale om en tidsforskydning. Vi har produceret anlægget og er i princippet klar til indsætning ultimo maj, forklarer Jan Depenau i en mail til Energy Supply.

Til Euro Therm-opgaven hos Hasle Varmeværk hører også installering af en række boosterstationer. En opgave, der omfatter levering af design, opsvejsning og bestykning af rør-sæt samt El og SRO for hele distributionsnettet. Og det arbejde er ikke påvirket af den udskudte bygningsentreprise.

- Arbejdet med boosterstationerne forløber planmæssigt, lyder det fra Jan Depenau.

Boosterstationerne installeres i forbindelse med udbygningen af distributionsnettet til byerne Rutsker, Olsker, Allinge, Sandvig, Tejn og Klemensker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094