23948sdkhjf

Trefor skifter navn

Energiselskabet skifter én forkortelse ud med en anden, når man i januar 2017 tager nyt navn i brug.
Myndighedernes særskilte fokus på netvirksomhedernes rolle og samspil med koncernforbundne selskaber, også kaldet undbundling, betyder, at der på sigt vil blive stillet krav om en navne- og logomæssig adskillelse af de konventionelle og kommercielle selskaber.

Derfor skifter energikoncernen Trefor navn navn til EWII, Energy World Inspired by Innovation pr. 1. januar 2017.

- Vi ønsker at være på forkant med situationen, og derfor tager vi allerede nu ansvar for det og forholder os i god tid, så vi kan sikre, at unbundlingskravene bliver overholdt. Vi er derfor glade for at kunne meddele, at vi fra årsskiftet ændrer navn til EWII, siger Trefors adm. direktør Knud Steen Larsen.

Selvom navneskiftet først formelt træder i kraft ved årsskiftet er der gode grunde til at melde ud allerede nu.

- For det første er vi stolte af navnet og glæder os til at bruge det i vores hverdag. For det andet er der naturligvis mange forberedelser og meget arbejde, der skal gøres i processen frem mod navneskiftet, så det får vi nu tid til at arbejde grundigt med. Og så er vi naturligvis tilfredse med, at vi med koncernens navneskift får skabt en klar adskillelse mellem de konventionelle og de kommercielle selskaber, også hvad angår navn og logo, siger Knud Steen Larsen.

Adskillelse af selskaber
Koncernens kommercielle selskaber drives fremover under det nye navn EWII, mens de koncentionelle selskaber Trefor El-net, Trefor Vand og Trefor Varme fortsætter under deres hidtidige navne og logo. Trefor El-net A/S har således truffet egen beslutning om at fortsætte med navn og logo. Alle tre selskaber vil stadig være en del af den samlede koncern, men med navneskiftet vil der være en synlig og total adskillelse mellem de kommercielle selskaber og de konventionelle selskaber.

- Vores rødder er i Trekantområdet, og det er her, vi er kendte som effektive, prisbevidste og værdiskabende leverandører af infrastruktur inden for el-net, vand og varme. Derfor er vi glade for, at de selskaber kan fortsætte med Trefor-navnet, der er et særdeles godt brand i Trekantområdet og i branchen, understreger Knud Steen Larsen.

Beslutningen om navneskiftet blev endeligt godkendt på koncernens repræsentantskabsmøde mandag den 11. april 2016.

Det nye navn EWII udtales på dansk som [evig]
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082