23948sdkhjf

Dong køber kabelsystem for milliardbeløb

ABB skal levere et 220-kilovolt højspændingskabelsystem til Dong Energy.
Dong Energy har bestilt et 220-kilovolt (kV) højspændingskabelsystem til en værdi af mere end 250 millioner dollars (1,64 milliarder kroner) hos ABB

- Hornsea Project One sætter rekorder, når det gælder skalaen af energi produceret, fysisk størrelse og dens distance fra land. Vi har arbejdet sammen med ABB på at finde den bedste tekniske og kommercielle løsning. Denne fælles tilgang har gjort, at vi kunne finde de rigtige løsninger for dette store og udfordrende projekt, og har samtidig muliggjort, at vi kan drive levetidsomkostningerne i den rigtige retning med henblik på de næste generationer af offshore vindparker, sagde Duncan Clark, Program Director for Hornsea Project One hos Dong Energy.

Kabelsystemet skal forbinde Hornsea Project One Offshore havvindmøllepark i Nordsøen med elnettet på det britiske fastland. Dette er det trejde projekt, som ABB skal udføre for Dong Energy, i forlængelse af Burbo Bank Extension og Walney Extension forbindelserne i det Irske Hav.

ABB skal levere vekselstrømssøkabler til det østlige og vestlige kredsløb, som vil overføre vindenergien over en distance på godt 120 km fra havvindmølleparken til det østlige hjørne af Storbritannien.

Hornsea Project One vil kunne producere 1,2 gigawatt vedvarende energi, hvilket kan dække elforbruget hos lidt over 1 millioner husholdninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125