23948sdkhjf

Fjernvarmesag skal måske i Højesteret

Fjernvarmeselskaberne i Gråsten og Sønderborg er klar til at trække kommunen i Højesteret i en sag om provision på lånegarantier.
Sagen drejer sig om to lånegarantier på henholdsvis 440 og 115 mio. kr., som Sønderborg Kommune ydede de to varmeselskaber i 2010-2011. Kommunen mente efterfølgende, at man var berettiget til at kræve provision af garantierne med tilbagevirkende kraft. Det skriver JydskeVestkysten.

Den påstand var de to varmeselskaber uenige i, og de fik også ret i Byretten. Sidenhen gav Landsretten kommunen medhold, og nu har de to varmeselskaber søgt Procesbevillingsnævnet om lov til at føre sagen ved Højesteret.

- Vi får ikke automatisk lov at føre sagen for Højesteret, men vi har haft uafhængige eksperter til at vurdere sagen. De giver os medhold i, vi har gode muligheder for at vinde. Det koster penge at gå videre, og vi vurderer naturligvis, vi har en realistisk chance for at vende afgørelsen til et positivt resultat for os, siger direktør i Sønderborg Fjernvarme, Erik Wolff, til JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078