23948sdkhjf

Munck Forsyningsledninger indgår millionaftale

Aftalen med AffaldVarme, Aarhus betyder, at Munck Forsyningsledninger i de næste to år skal vedligeholde og renovere fjernvarmenettet i Aarhus Kommune. Det giver arbejde til 20-30 mand.
Munck Forsyningsledningers opgave kommer primært til at bestå i udførelse af jordarbejder i forbindelse med vedligeholdelsesopgaver samt mindre renoveringsopgaver og mindre hovedledningsforlængelser på AffaldVarme Aarhus’ fjernvarmenet.

Opgaverne vedrører fjernvarmedistributionsledninger inklusive hovedledninger og stikledninger i hele Aarhus Kommune.

Hvor meget og hvor ofte Munck Forsyningsledningers folk skal trække i arbejdstøjet for AffaldVarme, Aarhus afhænger i høj grad af, hvor meget fjernvarmenettet i Aarhus har behov for at blive holdt ved lige.

- Vi forventer at opgaverne beløber sig til en 20-25 mio. kroner om året, og at det kan give arbejde til 20-30 timelønnede og fire funktionærer, fortæller projektchef Tobias Fogh.

Aftalen mellem Munck Forsyningsledninger og AffaldVarme, Aarhus træder i kraft den 1. februar 2015 og løber frem til den 31. december 2017, dog med mulighed for forlængelse på 2 gange 12 måneder.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11