23948sdkhjf

Nu kan man tanke brint i Århus

Brinttankstationen er leveret af H2 Logic og partnerskabet Danish Hydrogen Fuel, som inden udgangen af 2016 vil udvide med yderligere fem stationer.
Samtidig med at man torsdag den 21. januar 2016 indviede brinttankstationen i Brabrand, tog Århus Kommune 10 nye brintbiler i brug.

Brinttankstationen drives af Danish Hydrogen Fuel A/S (DHF) og er den anden i rækken af de fem tankstationer, DHF forventer at sætte i drift i løbet af 2016.

Netværket bliver i første omgang udbygget i større byer og ved trafikknudepunkter i takt med, at efterspørgslen og antallet af brintbiler på vejene stiger.

- Vi vil levere den energi og det brændstof, som vores kunder efterspørger, og derfor er vi med i mange forskellige tiltag, som har til formål at introducere nye teknologier på det danske marked, siger Niels Ole Christensen, direktør i energiselskabet OK og bestyrelsesmedlem i DHF.

Århus Kommune vil indtil videre bruge brintbilerne i fire år. Derefter skal bilerne tilbage til producenterne, som skiller dem ad for at undersøge, hvordan den nye teknologi har rea-geret på dagligt brug.

Danish Hydrogen Fuel er et joint-venture mellem OK, Strandmøllen og H2 Logic.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078