23948sdkhjf

OK sælger afdeling fra

OK Energiteknik A/S sælger sin ventilationsforretning til GK Danmark A/S.

Det fortæller OK i en pressemeddelelse.

GK Danmark A/S overtager kundeaftalerne på service af ventilationsanlæg. Medarbejderne, som til dato har serviceret ventilationsanlæg for OK, overgår ligeledes til GK Danmark A/S.

- I OK Energiteknik A/S vil fokus fremadrettet udelukkende være rettet mod servicering af varmeinstallationer inden for olie, gas og varmepumper. På de områder har vi opbygget en solid forretning, som vi gerne vil udbygge, og derfor giver det mest mening, at vi koncentrerer os om at styrke disse, siger Flemming Aa. Jensen, der er CEO for OK Energiteknik A/S.

Med overtagelsen af OK’s ventilationsafdeling styrker GK Danmark A/S sin position i markedet, hvor den voksende teknikkoncern gennem de senere år har udvidet sin serviceforretning såvel organisk som gennem opkøb.

- For at drive en lønsom og konkurrencedygtig forretning, der kan indfri det professionelle markeds krav, er kritisk masse helt afgørende. Med tilførsel af fagligt spændende opgaver, kompetente medarbejdere og en stabil kundekreds, bidrager OK Energitekniks ventilationsafdeling på alle måder positivt til den serviceorganisation, der i dag håndterer stadigt flere og mere komplekse opgaver. Vi glæder os til at byde kunder og medarbejdere velkomne, siger Jørgen L. Christensen, der er administrerende direktør for GK Danmark A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093