23948sdkhjf

DC føjer 294 MW til porteføljen

Danske Commodoties skal varetage al forecasting og handel vedrørende 294 MW strømproduktion fra den britiske havmøllepark Beatrice Offshore Windfarm Limited.
Danske Commodities har i dag meddelt, at de har indgået en 15-årig Power Purchase Agreement (PPA) med Beatrice Offshore Windfarm Limited (BOWL). I henhold til aftalen skal Danske Commodities varetage al forecasting og handel vedrørende 294 MW, svarende til 50% af vindmølleparkens produktion.

PPA’en er Danske Commodities’ første langsigtede balancekontrakt på det britiske marked, hvor Danske Commodities har handlet med energi siden 2010.

- Aftalen med BOWL er en vigtig milepæl for Danske Commodities. Den er baseret på vores erfaring med at udforme PPA’er i Europa og bevidner vores kompetencer som langsigtet modpart på det britiske marked, udtaler Dirk Mausbeck, adm. direktør for Danske Commodities, og fortsætter:

- Den voksende andel af vedvarende energi vil skabe nye typer risici og muligheder for aktørerne på det britiske marked. Som markedsførende på en række europæiske markeder med en stor andel af vedvarende energi ser vi gode muligheder for at levere konkurrencedygtige løsninger til leverandører af vedvarende energi i Storbritannien. Vores løsninger hjælper leverandørerne med at håndtere deres risici og nedbringe deres omkostninger og samtidig opfylde kravene fra deres investorer og bankforbindelser.

BOWL er ejet af SSE (50%), to fonde forvaltet af Copenhagen Infrastructure Partners (25%) og Repsol Nuevas Energias UK Limited (25%).

Danske Commodities forvalter aktiver inden for vedvarende energi med en samlet kapacitet på over 6.000 MW i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064