23948sdkhjf

KK vil ansætte udvist i udlandet

Praktik ved polsk datterselskab skal redde KK Wind Solutions aftale med udvist 12-tals ingeniørstuderende.
KK Wind Solutions lader ikke muligheden for at få den 12-talsstuderende Marius Toubis i praktik ødelægge af en udvisning. Selskabet, der fremstiller styringssystemer til vindmøller, vil lade den udviste ingeniørstuderende gennemføre sin praktik i udlandet. Det skriver aoh.dk.

KK Wind Solutions har indgået aftale med Marius Tiubis om ingeniørpraktik fra den 26. januar 2016. Og selvom han står til udvisning fra Danmark seneste den 8. januar 2016, vil selskabet sikre praktikken.

- KK Wind Solutions er en global virksomhed, som har afdelinger i mange lande verden over. Derfor arbejder vi på en løsning, der går ud på at lade Marius Youbi tage sin praktik i et af vores datterselskaber i udlandet, siger udviklingschef Henrik Lykke Christiansen fra KK Wind Solutions til aoh.dk.

Blandt stederne, Marius Youbis potentielt kan gennemføre sit praktikophold, er ved KK Wind Solutions datterselskab i Polen.

Opdatering (22.12.2015):
Aarhus Universitet Herning havde ekstraordinært fremrykket Marius Youbis eksamen til mandag den 21. december, så han kunne afslutte sit semester inden udvisningen.
De tre eksaminer, der blev taget på én dag, resulterede i tre 12-taller til Marius Youbis. Der skriver dr.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172