23948sdkhjf

Cleantech guld-klynge med ny direktør

Den nye direktør skal stå i spidsen for cleantech-klyngen Cleans projekt-portefølje på en halv milliard kroner.
Det bliver Carsten Gaarn-Larse, som tiltræder som direktør for Clean pr. 1. januar 2016. Han er klar til at gribe stafetten fra nuværende direktør Preben Birr-Pedersen, som har guidet Clean igennem en stærk udvikling over de sidste tre år.

Clean er en af Danmarks førende nationale cleantech guldklynger med ca. 200 medlemmer og en projekt-portefølje på omkring en halv mia. kroner.

- Preben Birr-Pedersen har været med til at skabe Clean, især med sin indsats med konsolideringen af syv grønne, danske klynger til en stærk organisation, og på vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke ham for hans store arbejde og indsats, siger bestyrelsesformand Kim Christensen.

- Clean ændrer ikke strategi eller kurs, men Carstens job vil nu være at komme endnu længere ud med Cleans budskaber om grøn vækst og innovation og sikre Cleans videre udvikling, siger
Kim Christensen.

Enormt potentiale
Carsten Gaarn-Larsen har i otte år stået i spidsen for Højteknologifonden og medbringer stor erfaring i at navigere i og skabe resultater mellem virksomheder, universiteter, offentlige myndigheder og andre centrale aktører.

Carsten Gaarn-Larsen, 49 år, har en cand.merc. i Strategi, Organisation, Ledelse, en HD i Udenrigshandel og cand.polyt., Elektronik.

- Set udefra har der været en fantastisk udvikling i løbet af de senere år. Clean er unikt positioneret til at fremme og forstærke grøn omstilling, så danske virksomheder kan høste endnu
flere forretningsmæssige fordele hjemme og ude, og så det danske samfund fremstår som foregangsland. Retningen er sat, og jeg tror, at Clean kan skabe mange af de resultater, der
medvirker til at forløse det enorme potentiale, siger Carsten Gaarn-Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11