23948sdkhjf

Siemens’ krav giver KK vind i ryggen

En krævende kunde kan være en rigtig god ting.
Rollen som først leverandør til Siemens og siden strategisk partner har været afgørende for KK Wind Solutions udvikling, lyder det fra administrerende direktør Tommy Jespersen til Herning Folkeblad.

For vindmøllekoncernens høje krav holder producenten af el-paneler og styresystemer til vindmøller på tæerne. Ifølge direktøren har det haft betydning for produkterne og omkostningsstrukturen.

- Det er en positiv historie. Vi har fulgt deres udvikling både i Europa og andre verdensdele. Det, at du har en meget vanskelig og krævende kunde, er en udfordring, man er nødt til at tage, og jeg mener faktisk i høj grad, at Siemens har været med til at drive KK's udvikling frem til, hvor vi er i dag, siger Tommy Jespersen til Herning Folkeblad.

Som strategisk partner bliver KK Wind Solutions involveret tidligt i udviklingen, hvor folk fra både Siemens og KK sidder sammen og udvikler på nye vindmøller. Når prototypen er fremstillet af KK i enten Danmark eller Polen, rykker den videre produktion så til Siemens.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078