23948sdkhjf

KK Group etablerer nyt datterselskab

Det voksende serviceområde er i fokus for nyetablerede KK Wind Solutions Service, som får cirka 50 ansatte
Omfattende vækst i serviceområdet får nu KK Group til at etablere et nyt datterselskab, der skal optimere arbejdet inden for service.

- Vi forventer stigende efterspørgsel efter vores højt specialiserede kompetencer inden for service af elektriske systemer i vindindustrien. Vi forventer, at den nylige vækst – vores omsætning i serviceområdet er næsten fordoblet over de seneste to år – fortsætter. Med et separat setup til vores serviceforretning kan vi øge fokus på udviklingen på området, udtaler Tommy G. Jespersen, CEO i KK Group.

Det nye selskab vil tage hand om alle aktiviteter inden for service af elektriske komponenter i vindmøller. Firmaet har anslået 50 ansatte, som kommer fra
KK Wind Solutions.

Reagerer på kundernes krav
KK Wind Solutions har over 35 års erfaring med elektriske systemer til vindkraft, herunder også en langvarig erfaring med serviceområdet. Organisationen hjælper i dag kunder via installation, idriftsættelse, vedligehold og håndtering af reservedele.

- Vi ser en stigende kompleksitet og nye kundekrav på serviceområdet. Et separat selskab giver os bedre mulighed for at tage hånd om disse nye kundekrav, mens vi bygger videre på KK Wind Solutions stærke erfaring, udtaler Tommy G. Jespersen.

KK Wind Solutions Service bliver søsterselskab til KK Groups øvrige selskaber; KK Wind Solutions og KK Wind Solutions Polska.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109