23948sdkhjf

Forsyning Helsingør: Nej tak til fusion

Helsingør Kommune siger nej til fuld fusion med 10 andre Nordsjællandske kommuner og til etableringen af ét fælles forsyningsselskab.
Hverken borgmesteren i Helsingør eller formanden for Forsyning Helsingør var helt overbeviste om, at en fusion med 10 andre nordsjællandske kommuner ville være det bedste for forsyningen. Derfor takker man foreløbigt nej til fusionen. Det skriver Frederiksborg Amtsavis.

Hos Forsyning Helsingør, der er det største selskab blandt de elleve, luftede formanden sine bekymringer.

- Jeg bliver bange. Ikke fordi, jeg er imod fremskridt, men jeg mener, at man i en sag som denne skal tage det stille og roligt. Erfaringerne siger jo, at vi vil blive jordet af de andre stort set hver gang, fordi de små rotter sig sammen mod os. Så vi skal tænke os om og passe på, sagde formanden for Forsyning Helsingør, Per Tærsbøl, K.

For et år siden besluttede forsyningsselskaberne i Halsnæs, Frederikssund, Gribskov, Fredensborg, Hillerød, Egedal, Furesø, Allerød, Rudersdal, Hørsholm og Helsingør at undersøge om det økonomisk kunne betale sig at etablere et fælles forsyningsselskab.

Nu har et enigt byråd således besluttet at følge borgmester Benedikte Kiærs forslag om, at man arbejder videre med at afdække mulighederne for et øget samarbejde på forsyningsområdet, dog ikke med en fuld fusion til følge.

Læs hele artiklen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078