23948sdkhjf

Din Forsyning henter 8.000 målere hos Diehl Metering

8.000 husstande i Ribe og Bramming vil i løbet af 2016 få installeret nye intelligente målere. Din Forsyning har i den forbindelse indgået antenne-samarbejde med Bramming Fjernvarme.
Din Forsynings vandkunder i Ribe og Bramminge området skal nu have udskiftet deres vandmåler. Mange af målerne var udtjente og skulle udskiftes inden for en kort årrække, så Din Forsyning vurderede, at det bedst kunne betale sig at udskifte alle målere og få fordelene med det samme.

- De nye målere er en investering fra vores side, men det hele bliver betalt over taksterne, og på længere sigt bliver det klart en gevinst for både os og kunderne, fortæller Freddie H. Madsen, bestyrelsesformand for Esbjerg Vand A/S, der er en del af Din Forsyning.

De 8.000 målere leveres af Diehl Metering, der har dansk afdeling i Esbjerg.

Mere præcise data
Hvert år oplever Din Forsyning fejlagtige og glemsomme aflæsninger, som medfører ekstra udgifter og administration. Det undgås fremover, når kunderne ikke længere skal aflæse vandmåleren.

- Fremover forventer vi at få mere præcise data, og ved løbende at kunne følge forbruget, kan vi yde en bedre service til vores kunder, forklarer Keld Jensen, det er chef for Teknisk Kundeservice hos DIN Forsyning. Han kommer til at stå for, at udskiftningerne forløber planmæssigt.

Selve udskiftningen kommer i udbud blandt lokale og nationale vvs-firmaer senere på året. Monteringsarbejdet af de 8.000 målere påtænkes at gå i gang i foråret 2016.

Samarbejde med Bramming Fjernvarme
For at kunne hente data hjem fra vandmålerne, skal der opsættes små antenner rundt omkring. Fordi Bramming Fjernvarme allerede har intelligente varmemålere i deres område, har Din Forsyning indgået et samarbejde om brugen af deres antenner.

Uden for Bramming by og i Ribe samt oplandet, vil der blive installeret og monteret et net-værk til hjemtagning af vanddata.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098