23948sdkhjf

100 nye styretavler til Biogas Teknik

Vikingegaarden A/S har udviklet et nyt koncept for styretavler til de landmænd, der leverer gylle til biogasanlæg. Foreløbigt har Biogas Teknik bestilt 100 styk.
- Ordren til Biogas Teknik er den første store ordre, vi har fået på vores nye produkt, siger Ulrik Østergaard, der er direktør i Vikingegaarden om ordren på 100 styretavler, der skaber millionomsætning til IT-virksomheden.

Konceptet er udviklet samme med Biogas Teknik over de seneste måneder, forklarer Ulrik Østergaard:

- Konceptet går ud på, at når Biogas Teknik køber 100 styretavler, får de mulighed for at styre dem alle via vores web-login. De kan give adgang til den enkelte landmand eller for eksempel opsætte SMS-alarmer hjemme ved computeren, hvor de tidligere skulle køre ud til anlægget.

Nyt at stå for hele styringstavlen
Det er helt nyt for Vikingegaard selv at arbejde med og levere hele styringstavler. Tidligere har firmaet lavet styring, er så er blevet monteret på andre tavler.

- Vi tager skridtet videre og leverer styringstavler, hvor vi selv laver indbygget styring, GSM-styring og overvågning samt webbaseret adgang, forklarer Ulrik Østergaard.

Af Vikingegaardens 10 ansatte arbejder de to med styringstavle-konceptet.

Billigere og mere effektiv løsning
Baggrunden for udviklingen af styretavler er, at gylle skal omrøres, inden biogasanlægget afhenter den hos landmanden. Med Vikingegaardens styretavler er det muligt for biogasanlægget at få adgang til at sætte omrøringen i gang og se, hvor meget gylle der er i tanken, inden en afhentning planlægges. Dermed er det billigere og mere effektivt.

- Det bliver nemmere både for os og for landmanden. Vi slipper for at køre ud til anlæggene, hvis vi eksempelvis skal ændre et telefonnummer på SMS-alarmen, og landmanden kan selv få online adgang til at indstille alarmer, forklarer Espen Johansen fra Biogas Teknik.

De 100 styretavler til omrøreanlæg på gylletanke skal opsættes hos Biogas Tekniks kunder og findes blandt landmænd, som leverer gylle til biogasanlæg. De første styretavler leveres i løbet af den kommende uge, og alle 100 tavler forventes at være sat op og i funktion i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078