23948sdkhjf

Neas Energy laver rokade i bestyrelsen

Energiselskabet foretager udskiftninger i selskabets bestyrelse.
Tidligere direktør i Nykredit, Karsten Sivebæk Knudsen indtræder som ny bestyrelsesformand, og samtidig indtræder Peter Thorlund Haahr, Partner i Via Venture Partners samt Poul Lind, tidligere EVP i Dong Energy i bestyrelsen.

De tre nye medlemmer indtræder i Neas Energys bestyrelse i stedet for Susanne Dreisler, Bo Lynge Rydahl, CEO samt Ulrik Holm Christensen, der således træder ud af bestyrelsen. Tidligere bestyrelsesformand og hovedaktionær i Neas Holding, Eigild Christensen fortsætter som næstformand i Neas Energys bestyrelse.

Bestyrelsen skal arbejde for international vækst Jeg ser frem til at påtage mig ansvaret som bestyrelsesformand i Neas Energy og forventer, at vi i bestyrelsen får en spændende opgave i at understøtte de internationale vækstambitioner, virksomheden har. Den første større opgave i bestyrelsen bliver i samarbejde med direktionen og virksomhedens medarbejdere at specificere en ny opdateret virksomhedsstrategi på baggrund af det styrkede kapitalgrundlag. Dette bliver samtidig en oplagt mulighed for mig og de øvrige nye bestyrelsesmedlemmer til at opnå en grundig indsigt i virksomheden, fortæller bestyrelsesformand Karsten Sivebæk Knudsen.

Nye aktionærer præger ny bestyrelse
Den gennemførte rokade i Neas Energys bestyrelse blev annonceret i forbindelse med, at ATP og Via Venture Partners har foretaget en investering i Neas Energy og opnået 30 % ejerskab i selskabet. Transaktionen er blevet gennemført efter godkendelse af myndighederne, og ændringerne i bestyrelsens sammensætning blev vedtaget på en ekstraordinær generalforsamling torsdag den 25. juni 2015.
Peter Thorlund Haahr, Partner i Via Venture Partners og nyt bestyrelsesmedlem i Neas Energy uddyber ændringerne i bestyrelsens sammensætning.

Via Venture Partners og ATP har sammen med hovedaktionær og tidligere formand Eigild Christensen ønsket at inkludere medlemmer i Neas Energys bestyrelse med specifikke kompetencer inden for finansiel risikostyring og energibranchen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063