23948sdkhjf

To danske rådgiverfirmaer fusionerer

Dansk Energi Management og Esbensen Rådgivende Ingeniører slår sig sammen til Dansk Energi Management & Esbensen.
To af landets specialister inden for energi- og bæredygtighed i den rådgivende konsulent- og ingeniørbranche slår sig sammen til Dansk Energi Management & Esbensen A/S.

Begge firmaer er allerede i dag en del af koncernen Danish Management Group (DMG)

- Vi har i koncernen siden 2012, hvor Esbensen også blev en del af DMG-familien, haft et succesrigt og tæt samarbejde mellem de to firmaers energi-specialister, og med fusionen skaber vi for vore kunder en endnu mere enkel, effektiv og fremtidssikret struktur med en udvidet ekspertbase, som kan tilbydes alle kunder, siger Jørn Lykou, administrerende direktør i det fusionerede firma, og tilføjer:

- Der er samtidig tale om skabelsen af synergieffekter, der samlet styrker og underbygger virksomhedens position på såvel hjemmemarkedet som det internationale marked.

På det danske marked tilbyder Dansk Energi Management & Esbensen private og offentlige bygherrer rådgivning indenfor integreret energidesign/energirenovering af større bygninger og dækker spidskompetencer inden for energi-investeringer og rentabilitet gennem simulering af bygningers indeklima, dagslys og naturlig ventilation. Dette videreføres til konkret projektering af energidesign, indeklima, ventilation, køl, VVS, El og vedvarende energi med optimering af økonomi, miljø og funktion.

Seneste nye projekt er vinderprojektet for en energirigtig genopførelse af Museet for Danmarks Frihedskamp 1940-45 på Esplanaden i København, hvor størstedelen bliver underjordisk og skal være klar i 2018.

Kontorer i hele verden
På det internationale marked arbejder firmaet i en lang række lande, typisk for internationale donorer, som Verdensbanken, EU, FN og regionale udviklingsbanker, med at skabe de bedste rammebetingelser i udviklingslande for en bæredygtig udvikling. Vi yder rådgivning indenfor energipolitik, energilovgivning, energieffektivisering, vedvarende energi, organisationsudvikling, finansiering samt monitorering og evaluering.

Seneste nye projekt bliver udførelsen af et større demonstrationsprojekt i Malaysia. Dansk Energi Management & Esbensen har de seneste år udviklet en ny og epokegørende investeringsmodel, der vil føre milliardinvesteringer med sig i energiteknologi i lande med stort behov for firmaets danske energi-ekspertise.

Dansk Energi Management & Esbensen har i Danmark kontorer i København, Århus og Sønderborg, mens kontorerne internationalt blandt andet dækker Norge, England, Thailand, Malaysia, Bangladesh og Sydafrika. Firmaet har over årene arbejdet som konsulenter i mere end 100 lande.

I forbindelse med fusionen udnævnes de mangeårige medarbejdere Peter Juhl Thorseng og Morten Søndergaard til vicedirektører med ansvar for henholdsvis det danske og det internationale marked. Administrerende direktør bliver Jørn Lykou og formand for bestyrelsen Frantz Longhi, der er ejer af Danish Management Group A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159