23948sdkhjf

Aura og Verdo vinder første samarbejdsprojekt

Det betyder at konsortiet Aura-Verdo skal udskifte 3.000 lysarmaturer i Silkeborg Kommune med LED-lyskilder.
Aura-Verdo konsortiet vinder udbud om renovering af vejbelysning i Silkeborg Kommune.

I perioden maj 2015 og året ud renoverer konsortiet Silkeborg Kommunes vejbelysning, således at 3.000 af de nuværende 18.000 lysarmaturer udskiftes med energivenlige LED-lyskilder.

Claus Jørgensen, projekteringschef hos AURA Installation glæder sig over udfaldet af udbuddet og ser frem til samarbejdsprojektet.

- Hos Aura-Verdo er udbuddet rigtig vigtigt. Det er konsortiets første samarbejdsprojekt og ved at slå kræfterne sammen, kan vi levere et stærkere produkt til Silkeborg Kommune med hurtigere leveringstid, som betyder store besparelser for kommunen, siger Claus Jørgensen.

Energivenlige og trafiksikre
Renoveringen af vejbelysningen resulterer i en længere brændetid og bedre belysning i gadelamperne. Tidligere slukkede Silkeborg Kommune halvdelen af lamperne om aftenen. Med de nye, energivenlige LED-lyskilder forbliver lamperne tændt i hele brændetiden og alligevel spares der strøm. Foruden den længere brændetid og bedre belysning, forbedres belysningsanlæggets isolationsklasse til en dobbeltisolation. Det betyder, at elsikkerheden øges markant i kommunen.

- Renoveringen betyder ikke kun store besparelser for Silkeborg Kommune. Ved at udskifte vejbelysningen med energivenlige LED-lyskilder, bliver belysningen bedre og brændetiden længere. Lysets bedre farvegengivelse betyder derfor en øget trafiksikkerhed og sikkerhed for den enkelte borger, siger Jan Holst, områdechef hos Verdo Entreprise.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.142