23948sdkhjf

Fjernvarme Fyn byder igen på Fynsværket

Mens Energistyrelsen er ved at undersøge, om Vattenfall kan få lov at lukke blok 7 på Fynsværket ned, melder Fjernvarme Fyn, der tidligere har budt på værket, sig nu på banen med et nyt tilbud.
Det skriver EnergiWatch.

Med ambitionen om at blive et grønnere selskab har svenske Vattenfall besluttet at afhænde sine danske kraftværker. Men det er lettere sagt end gjort. Indtil nu har Vattenfall således ikke modtaget et acceptabelt bud på Fynsværket, hvilket har fået selskabet til at søge om lov til helt at lukke værket ned.

Men mens Energistyrelsen er ved at afgøre, om Vattenfall kan få lov at lukke Fynsværket, melder Fjernvarme Fyn, der tidligere har budt på værket, sig nu på banen med et nyt bud. Et bud, der kan være til gavn for både Vattenfall og Fjernvarme Fyns forbrugere.

Mens Vattenfall ved en overdragelse af værket sparer penge i forhold til det oprydningsarbejde, der vil være i forbindelse med en lukning, så vil Fjernvarme Fyn undgå at skulle producere varme på dyre spidslastanlæg, inden man kan have et langsigtet alternativ til blok 7 klar.

Formand for Fjernvarme Fyn, Dorte Hjertstedt Boye, har overfor EnergiWatch bekræftet, at der er afgivet et nyt bud på værket, men vil dog ikke afsløre, om man har hævet eller sænket sit bud.

- Forhandlingssituationen har ændret sig løbende afhængig af de meldinger, vi har fået. Det er noget, vi håber, kan afspejle sig i prisen, siger formanden til EnergiWatch og afslører samtidig en forventning om, at der sker noget inden for kort tid.

Originalartikel: http://energiwatch.dk/secure/Energinyt/E...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109