23948sdkhjf

AEA tilpasser navn til kompetencer

AEA havde i august 10 års jubilæum og her tog man skridtet og skiftede navn eller rettere tilpassede firmanavnet så det i langt højere grad dækker over de kompetence og aktiviteter, virksomheden i dag dækker over..
Med 10 år på bagen er AEA nu ved at komme i teenagealderen og fra kun at beskæftige sig med udskiftninger og installation af gasmotor-anlæg, gaskedelinstallationer og opreguleringsanlæg har man forlængst udvidet virksomheden til også at omfatte elkedelanlæg, solvarmeanlæg, varmepumper og biomasseanlæg. Derfor har virksomheden gennem længere tid ønsket en ændring - eller rettere - en tilpasning af firmaet navnet, der ind til den 8 august i år var Averhoff Energi Anlæg A/S.

- Bestyrelsen har gennem længere tid været en meget aktiv aktør i navne justeringen. Derfor er det en glæde for os alle i AEA, at kunne afsløre det nye firmanavn, som træder i kraft fra dags dato: Aktive Energi Anlæg A/S. Vi beholder Averhoff Energi Anlæg A/S som et bi-navn, sagde adm. direktør Kim Jørgensen ved afsløringen af det nye navn i august.

- Forskellen på Averhoff Energi Anlæg og Aktive Energi Anlæg er alene 10 års udvikling, erfaring og hårdt arbejde. I daglig tale hedder vi fortsat AEA. Vi har samme medarbejdere, samme ledelse, samme direktion og samme bestyrelse, sluttede direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094