23948sdkhjf

Kamstrup sælger gasdivision

Måler-producenten har frasolgt sin gasdivision til investeringsfirmaet QAT III Investments Coöperatief UA.
Gasdivisionen er leverandør af industriprodukter til distribution af naturgas og varetages udelukkende af Kamstrups hollandske afdeling i Doesburg, der er en filial under Kamstrup A/S.

Gasdivisionen udvikler, producerer og sælger volumenomformere, inspektionssystemer og gastryksregulatorer, som er blevet solgt og markedsført under Kamstrup-navnet i over 20 år. Med 23 medarbejdere genererede gasdivisionen et salg på 6 mio. euro i 2013. Salget omfatter alle aktiver med relation til gasdivisionen.

- Selv om gasdivisionen giver overskud og har et internationalt vækstpotentiale, så har den kun få synergier med andre aktiviteter i Kamstrup-gruppen, siger økonomidirektør Henrik Rom.

- Som en selvstændig virksomhed, med større fokus på gasprodukter, får gasdivisionen nu endnu bedre muligheder for at udfolde sit fulde potentiale, og vi arbejder tæt sammen med QAT Investments for at sikre en nem overgang for vores medarbejdere, kunder og leverandører, udtaler Henrik Rom.

Tilbage til oprindeligt navn
Afståelsen af forretningen med industrielle gasprodukter understøtter Kamstrups strategi om at fokusere på forbrugs- og kommerciel måling som sin kerneforretning.

- Vi er glade for at sælge vores gasdivision til et investeringsfirma med en klar strategi og et stærkt fokus på vækst, siger Hans Kuiper, direktør i Kamstrup b.v.

- Med QAT Investments som ny ejer vil gasdivisionen tage et vigtigt skridt fremad for fortsat at øge deres produktporteføljes succes, understreger Hans Kuiper.

Gasdivisionen fortsætter med at virke under den samme juridiske enhed, men nu som en selvstændig virksomhed under navnet Wigersma & Sikkema B.V. Under dette navn blev virksomheden stiftet i 1921. Wigersma & Sikkema B.V. vil blive ledet af Piotr Skotnicki. Overgangen forventes at være gennemført i tredje kvartal af 2014. Den resterende Kamstrup-forretning i Holland vil fortsætte under navnet Kamstrup B.V. som del af Kamstrup-gruppen og som en ny juridisk enhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096