23948sdkhjf

A2Sea færdiggør arbejdet på West of Duddon Sands

Fartøjet Sea Installer fra A2Sea har netop færdiggjort opsætningen af 108 vindmøller i vindmølleparken West of Duddon Sands. Forud for opsætningen af vindmøller installerede A2Sea 30 fundamenter .
Den første vindmølle i offshoreparken West of Duddon Sands blev installeret den 27 september 2013. Og efter en hård og kold vinter til søs har fartøjet Sea Installer i de seneste 63 dage installeret 44 vindmøller inklusive fragten fra Belfast.

Der er ialt installeret 108 vindmøller i parken. Udover vindmøllerne har A2Sea ligeledes installeret 30 fundamenter.

- Dette er en fremragende præstation af mandskabet om bord på Sea Installer, projekt-teamet og vores kolleger hos Siemens Wind Power. Det er et godt eksempel på vores team-building-kultur hos A2Sea, siger CEO Jens Frederik Hansen.

Sea Installer sejler nu til Frederikshavn, hvor hun skal klargøres til vindmølleprojektet Borkum Riffgrund 1, som tæller ikke færre end 77 Siemens 4,0 MW offshoremøller.

Vindmølleparken West of Duddon Sands er placeret ca. 14 km fra den nærmeste kyst i Det Irske Hav. Det er et 50/50 jointventure mellem Dong Energy og Scottisk Power Renewables, og det forventes at parken vil være fuldt operationel med udgangen af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125