23948sdkhjf

Helsingør Kraftvarmeværk på træflis

Bestyrelsen i Forsyning Helsignør A/S har netop godkendt planerne for fornyelse af Helsingør Kraftvarmeværk, så det fremover kan anvende træflis i produktionen af varme og elektricitet.
Endnu en god nyhed er på vej til fjernvarmekunderne i Helsingør-området. Forsyning Helsingør har netop godkendt planerne for træflis på Helsingør Kraftvarmeværk.

- Når ombygningen af Helsingør Kraftvarmeværk står klar om ca. tre år, vil det betyde markant lavere priser. Vores nuværende beregninger viser, at prisen for en almindelig familie i parcelhus vil falde med ca. 3000 kr. om året. Samtidig vil produktionen af fjernvarme blive CO2-neutral, så der er flere ting at glæde sig til, fortæller bestyrelsesformand for Forsyning Helsingør og Helsingør Kraftvarmeværk, Per Tærsbøl.

Per Tærsbøl håber at Forsyning Helsingør og Helsingør Kraftvarmeværk allerede fra 2015 kan sænke prisen for fjernvarmekunderne.

- Budgettet for 2015 er ikke lagt endnu, så jeg kan ikke sige så meget om, hvor stor en besparelse, der vil komme fra 2015. Men når bestyrelsen og jeg kigger på tallene, så vil jeg gerne melde ud, at jeg håber og forventer en reduktion på varmeregningen. Der er en sund økonomi i selskabet, og Forsyning Helsingør arbejder fornuftigt med at effektivisere og optimere deres produktionsapparat, så jeg synes, det ser meget positivt ud, slutter Per Tærsbøl.

Helsingør Kraftvarmeværk ejes i fælleskab af I/S Nordforbrænding og Forsyning Helsingør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531