23948sdkhjf

Overskuddet skrumper i Solar

Omsætning og driftsoverskud gik tilbage i 2013 i Solar-koncernen. Markedsbetingelserne har gjort det svært at styrke indtjeningen, lyder det fra koncernen.
Solar A/S med hovedsæde i Kolding har i 2013 omsat for cirka 11,4 mia. kr. (1.531,5 mio. euro) og realiseret et driftsoverskud (EBITA) på knap 162 mio. kr. (21,7 mio. euro).

Året har budt på svære markedsbetingelser med negativ vækst på flere markeder. Det har gjort det svært at styrke indtjeningen, skriver Solar i en pressemeddelelse.

- Vi har fokuseret på omkostningseffektivitet og digitale løsninger. Vores elektroniske værktøjer og serviceydelser skal være med til at sikre produktivitets- og effektivitetsforbedringer - både hos Solar og den enkelte kunde. Dermed forankrer vi vores rolle som det stærkeste led mellem leverandører og kunder og tager ansvar for at skabe udvikling i hele værdikæden, påpeger koncernchef Flemming H. Tomdrup.

- Vi har opgraderet vores webshop for at gøre den mere brugervenlig og intuitiv, da vi satser på e-handel, som udgør en stigende andel af vores omsætning. Vi oplever ikke mindst en stærk vækst i handel via mobilen, pointerer koncernchef Flemming H. Tomdrup.

Solar-koncernen, der har hovedsæde i Kolding, har datterselskaber i Danmark inklusive Færøerne, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Tyskland, Polen og Østrig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078