23948sdkhjf

Grund til glæde over forårssolen i Tullebølle

EJK Kragelund har monteret et solcelleanlæg på taget af Dagli’Brugsen i Tullebølle, så her fremover er flere grunde til at glæde sig over solens stråler.
138 solcellepaneler pryder nu taget på Dagli’Brugsen i Tullebølle på Langeland. Forventningen er, at anlægget, som er på 34,32 kWp, vil producere cirka 26.000 kWh om året. Det vil dække 15 procent af butikkens samlede forbrug.

Dagli’Brugsen rådførte sig med energiselskabet OK omkring projektet, og solcellerne er ifølge Anne Dyrholm fra OK installeret af tømrerfirmaet EJK Kragelund. Og så tog det kun tre dage for håndværkerne at sætte anlægget op på Dagli’Brugsens tag.

- For os var det vigtigt, at OK og håndværkerne havde styr på det hele i forhold til reglerne og selvfølgelig selve opsætningen – og det havde de. Det betød, at jeg kunne koncentrere mig om mit område, nemlig butikken og ikke skulle holde øje med, om det hele gik, som det skulle, fortæller uddeler i Dagli’Brugsen Tullebølle, Henrik Andersen.

OK har brugt samme håndværkerteam flere gange til samme type opgave.

- De tog hensyn til omgivelserne, mens de var her, så de ikke var til gene hverken for kunderne eller de ansatte, fortæller Henrik Andersen, og supplerer:

- Man kunne også mærke, at de havde en naturlig interesse for det, de lavede, og det betyder jo også, at man yder sit bedste.

Tilbagebetalingstiden på anlægget i Tullebølle er knap 12 år, så det betaler sig selv hjem indenfor garantiperioden, som er på 25 år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14