23948sdkhjf

Grønbech & Sønner A/S fejrer jubilæum i flot stil

Grønbech & Sønner A/S kan i disse dage fejre ikke mindre end 185 års jubilæum.
Der er løbet meget vand i åen, siden Grønbech & Sønner A/S blev etableret den 13. december 1828, men på trods af 185 år med opgang og nedgang, finanskriser og ændringer i markedet har Grønbech og Sønner A/S i høj grad vist sig i stand til at holde skruen sikkert i vandet.

Dette bliver også tilfældet i 2013, da selskabets resultater – for såvel Teknik-divisionen som Stål & Metal-divisionen - fortsat udvikler sig positivt, så der er meget at fejre.

Tiderne skifter
Det hele startede med import af fajance og jernvarer i 1828, og siden har virksomheden udviklet sig til i dag at være en moderne handels- og ingeniørvirksomhed, der tilbyder produkter og løsninger inden for blandt andet stål og metal, ventiler, pumper med mere.

- Hos Grønbech & Sønner A/S har vi altid været opmærksomme på tidernes skiften. Inden for de senere år har vi for eksempel konstateret, at energisektoren er ved at overgå fra kulfyrede kraftværker til grøn energi, og da kraftværkssektoren i mange år har været et stort marked for os, har vi reageret ved at følge den udvikling samt blandt andet tilføje spildevands- og offshore-områderne til vores produktprogram. Det har blandt andet betydet, at vores serviceafdeling er vokset fra to medarbejdere i 1997 til 30 medarbejdere i dag. I dag er vores serviceorganisation landsdækkende, og vi har desuden etableret en produktionsafdeling, fortæller administrerende direktør Axel Bang-Berthelsen.

Ansvarlighed og redelighed
Også Grønbech & Sønner A/S’ datterselskab, A/S Bevola, som handler med komponenter og løsninger til transportbranchen, har forstået at følge med tiden og komme styrket ud af finanskrisen. Faktisk opnåede A/S Bevola i 2013 at blive tildelt den fornemme CSR People Prize for virksomheder med under 100 medarbejdere.

Prisen gives til virksomheder med særligt fokus på socialt engagement, hvilket falder godt i tråd med den generelle virksomhedskultur, hvor der lægges vægt på ansvarlighed og redelighed, der hersker hos Grønbech & Sønner A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096