23948sdkhjf

Ny direktør for Andresen Towers

Tom Andresen har valgt at fratræde sin stilling som administrerende direktør og overdrager ansvaret til en mere driftsorienteret ledelse.
Tom Andresen har stået i spidsen for Andresen Towers siden starten af selskabet i 2011 og hidtil har nøgleordene for ledelsen været innovation og konceptudvikling.

Fremadrettet er der dog behov for en mere målrettet indsats for at løse tekniske og ledelsesmæssige udfordringer i primært produktionsafsnittet. Samtidig ser man på koncernplan et stort potentiale i et mere integreret samarbejde med moderselskabet Ib Andresen Industris produktion i Langeskov og Thailand.

På den baggrund har bestyrelsen i samråd med Tom Andresen besluttet, at Bjørn Thorsen konstitueres som ny administrerende direktør. Bjørn Thorsen vil udover den overordnede ledelse være direkte ansvarlig for produktion og logistik.

Udskiftning i bestyrelsen
I disse funktioner vil Bjørn Thorsen kunne trække på ressourcer fra Pladedivisionen i Ib Andresen Industri i Langeskov, som han fortsat vil være leder for. Den fremtidige direktion i Andresen Towers vil udover Bjørn Thorsen bestå af Morten Christiansen, der er ansvarlig for økonomifunktionen, personaleadministration, it samt øvrig administration.

Tom Andresen vil bistå som teknisk og kommerciel rådgiver. Endvidere vil han være tilknyttet Ib Andresen Industri-koncernen som rådgiver på nye projekter.

- Tom Andresen har ydet en formidabel indsats i forbindelse med den kreative og udviklende proces af det nye segmenttårn, samt senest med opbygningen af en ny fabrik og etablering af en ny organisation. Derfor en stor tak til Tom Andresen for hans indsats. Uden denne indsats var tårnprojektet næppe blevet til virkelighed, skriver Ib Andresen Industri i en pressemeddelelse.

I bestyrelsen for Andresen Towers indtræder Carsten Gerner og Søren Halmø, begge bestyrelsesmedlemmer i Ib Andresen Industri Holding. Samtidig udtræder Kurt Christiansen af Andresen Towers bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188