23948sdkhjf

Norlys ansætter teknologidirektør

Nyudnævnt teknologidirektør skal hjælpe med at digitalisere Norlys' forretninger

Kristian Hjort-Madsen er ny teknologidirektør i Norlys A/S. 

Her får han det overordnede ansvar for it-udvikling og digitale transformation i den kundevendte forretning. Samtidig skal han stå i spidsen for en ny shared services-organisation, der skal understøtte hele Norlys-koncernen.

- Det skal være simplere at være kunde i Norlys. Kunderne forventer enkle, digitale løsninger, og det ønsker vi at sætte nye standarder for. Med sin store erfaring med at gennemføre lignende transformationer i den finansielle sektor er Kristian Hjort-Madsen den helt rigtige til at løse den opgave, udtaler Claus Flyger Pejstrup, adm. direktør i Norlys A/S i en meddelelse.

Kristian Hjort-Madsen starter da heller ikke på bar bund. Han har de seneste måneder været tilknyttet Norlys som strategirådgiver. Han har tidligere været kommerciel direktør i Alm. Brand, hvor han blandt andet har stået i spidsen for IT-integrationen med Codan. Før det har han været IT-direktør i PFA og teknologidirektør i softwarevirksomheden BEC.

I går annoncerede Norlys en omfattende reorganisering af koncernen. En rokade, der kostede fire direktører jobbet. Fremover vil selskabet Norlys Group stå for ledelsen af koncernen, mens det nyetablerede Norlys A/S vil drive de forskellige forretninger, herunder energi, internet og ladestationer. 

Og det er disse forretningsben, som den nye shared services-funktion skal løfte teknologisk. Ambitionen er, at 

Energiselskabet N1 og Norlys Fibernet fortsætter som selvstændige selskaber. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11