23948sdkhjf

Milliardhandel godkendt: Mitsubishi køber 20 procent af European Energy

Mitsubishi HC Capital Inc. sidder nu på 20 procent af aktierne i European Energy. 

Aftalen der blev indgået og offentliggjort i januar har nu fået de relevante myndigheders godkendelse og transaktionen er fuldført. 

- Vi ser frem til at starte dette nye kapital i European Energys historie. Med Mitsubishi kan vi vækste og styrke os yderligere, siger Knud Erik Andersen, CEO hos European Energy i en pressemeddelelse.  

Også bestyrelsesformand Jens Due Olsen har tidligere udvist stor begejstring for handlen. 

– Partnerskabet med Mitsubishi HC Capital er en væsentlig milepæl for European Energy. Mitsubishi HC Capitals internationale tilstedeværelse og strategiske tankegang er nøglen til at booste vores vækst, især med den stigende efterspørgsel efter kapital i denne branche. Denne transaktion vil yderligere forstærke vores rolle i den grønne energiomstilling, udtaler Jens Due Olsen.

I forbindelse med handlen har Mitsubishi tegnet cirka 72 millioner nye aktier i European Energy. Samtidig har Mitsubishi HC Capital erhvervet 2,8 millioner aktier fra de største aktionærer i European Energy. 

European Energy har forøget af egenkapitalen med cirka 5,2 milliarder kroner gennem udstedelse af de nye aktier.

For at styrke det fremtidige samarbejde er Keiro Tamate, direktør i Mitsubishi HC Capital indtrådt i bestyrelsen hos European Energy.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079