23948sdkhjf

Konkurrence: Fremtidens energiproducerede rensningsanlæg

Egå Renseanlæg skal udbygges, og Aarhus Vand har derfor søsat en idekonkurrence.
Hvordan skal fremtidens energiproducerende rensningsanlæg se ud. Det er Aarhus Vand meget interesserede i at finde ud af, og derfor er der sat en idekonkurrence i stand.

- For at nå dette ambitiøse mål, vil vi gennemføre et udbud, der sætter fokus på størst mulig innovation så tidligt i projektet som muligt. Første trin i dette udbudsforløb er således, at få så mange ideer og parter i spil som muligt. Vi vil derfor invitere leverandører og idemagere fra hele verden til at komme med deres ideer i forhold til den opstillede udfordring, siger Claus Møller Pedersen, afdelingsleder Plan og Projekt hos Aarhus Vand.

Kampagnen inviterer virksomheder, vidensmiljøer og personer med ideer og teknologier til, hvordan processen med at udvinde og udnytte kulstof til biogasproduktion kan nytænkes og forbedres. Derudover skal de, der vil byde på det senere udbud, også være velkomne til at komme med ideer til delløsninger.
Vi byder særligt parter indenfor beslægtede brancher eller vidensfelter velkommen.

Juryen består Hans Elbek Petersen, bestyrelsesformand Aarhus Vand, professor Jes la Cour Jansen og rådmand Bünyamin Simsek.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125