23948sdkhjf

Netselskabet N1 skifter navn

For at understrege at man er midt i en større transformation og for at understrege elnettets betydning for elektrificeringen af samfundet har Netselskabet N1 besluttet at skifte navn. 

Det drejer sig om tilføjelsen af to små bogstaver til det oprindelige navn. 

Fremover hedder selskabet Elnetselskabet N1, får nyt logo og ny visuel identitet.

- Vi sikrer ikke længere blot strøm i kontakten, men er en afgørende faktor i udviklingen af samfundet, og det kræver en grundlæggende nytænkning af, hvordan vi driver og udvikler et elnet, med et langt skarpere fokus på kundernes behov. Det er en stor forandring, og det skal også kunne ses og mærkes visuelt – vi skal kort sagt være bedre til at fortælle, hvad vi laver og hvem vi er, siger Carsten Bryder Thejls, der er administrerende direktør i Elnetselskabet N1 i en pressemeddelelse.

Elnetselskabet N1 ser ind i en fremtid, hvor der ikke alene skal tilsluttes ny vedvarende energi i form af forbrug og produktion til elnettet, men der skal også indføres nye digitale arbejdsmetoder og ikke mindst ny typer af kompentencer, der kan være med til at udvikle fremtidens elnet. 

- Elnettet er i en voldsom omvæltning, som kræver enorme ressourcer. For bare to år siden investerede vi godt 600 mio. kr. om året, men det beløb blev allerede sidste år mere end fordoblet, og det niveau kigger vi også ind i de kommende år. Pengene skal bruges klogt, og vi har masser af viden og ekspertise, men vi skal blive bedre til at koble det med data og teknologi, så vi også i fremtiden kan levere en tilstrækkelig og sikker elforsyning, siger Carsten Bryder Thejls.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079