23948sdkhjf

Nye udbud og projekter: Instrumenteringsopgaver i Everdrup og CO2-fangst i Lisbjerg

Qualification system / Hofor A/S

The purpose of the qualification system is to establish a list of qualified suppliers for use in the procurement of membrane filtration systems for HOFOR’s water treatment plants and other technical installations, including the development, design and installation of membrane filtration systems.

Inclusion in the qualification system does not mean that the entity included is guaranteed any contracts under HOFOR A/S.

Inclusion in the system means that the entity included may be invited to submit specific tenders in the fields of work covered by the system. The selection among the entities included and invited to submit tenders will be based on a specific assessment on a job-by-job basis; see more in the Tender Conditions.

Udbudsmateriale fås fra: Se link i udbudsteksten

Frist for anmodning om deltagelse: 21. november 2023

Anmodning om deltagelse til: Se link i udbudsteksten

Dato: 27. oktober 2023


Instrumenteringsopgaver til kompressorstation Everdrup, Baltic Pipe / Energinet Gastransmission A/S

Ordregiver udbyder teknisk assistance til ad-hoc instrumenteringsopgaver Kompressorstation Everdrup på Baltic Pipe projektet. Udførelsen vil blandt andet omfatte ATEX-tilsyn og opfølgning på byggepladsen, diverse kalibrerings- og instrumenteringsopgaver samt ad-hoc support relateret til gas-tekniske installationer.

Udbudsmateriale fås fra: Se link i udbudsteksten

Frist for afgivelse af tilbud: 24. november 2023

Tilbud sendes til: Se link i udbudsteksten

Dato: 27. oktober 2023


Lisbjerg Forbrændingsanlæg, Aarhus - CO2-fangst / Aarhus Kommune

For at understøtte Aarhus Kommunes mål om at være forrest i den grønne omstilling og gøre Aarhus CO2-neutral inden 2030, planlægger Kredsløb A/S nu at etablere et CO2- fangst anlæg for at fange røggassen fra hele Lisbjerg Forbrændingsanlæg, som består af fire separate anlæg, hvoraf de tre bruger husholdningsaffald (hovedsagligt fra Aarhus) og det sidste bruger biomasse (hovedsagligt halm).

CO2-fangst anlægget vil være en naturlig og nødvendig del af Kredsløbs normale aktiviteter, som inkluderer produktion og distribution af elektricitet og fjernvarme til borgerne i Aarhus og omegn. Kontrakten vil både indeholde etableringen af CO2-fangst anlægget såvel som integreringen af varmen i det eksisterende fjernvarmenet.

Projektet vil også inkludere transport og opbevaring af CO2.

Kredsløb A/S har i forbindelse med projektet udsendt en forhåndsmeddelelse, der oplyser, at de er i gang med at forberede et udbud om etablering af CO2-fangst anlægget inklusive varmeintegration.

Kredsløb forventer at udsende udbuddet i december 2023.

Kredsløb har desuden udsendt endnu en forhåndsmeddelelse om, der oplyser, at de også er i gang med at forberede et udbud om transport og opbevaring af CO2.

Kredsløb forventer at udsende udbuddet i Q4, 2023/Q1, 2024.

Formålet med de to forhåndsmeddelelser er at informere markedsaktører om udbuddenes eksistens, samt at invitere til markedsdialog.

Projekttyper: Affald, Energi, Forsyning, Lager

Dato: 6. november 2023


Fjernvarmekonvertering af Ølsted / Halsnæs Varme A/S

Den udbudte kontrakt omfatter Konvertering til fjernvarme i Ølsted. Det indbefatter både jord- og anlægsarbejde og rørarbejde.

Udbudsbetingelserne indeholder en nærmere beskrivelse af opgaven og udbudsforløbet, og det øvrige materiale indeholder en beskrivelse af opgavens omfang.

Anslået samlet kontraktværdi: 65.000.000 kr. ekskl. moms

Udbudsmateriale fås fra: Se link i udbudsteksten

Frist for spørgsmål: 23. november 2023

Spørgsmål rettes til: Se link i udbudsteksten

Frist for anmodning om deltagelse: 6. december 2023

Anmodning om deltagelse til: Se link i udbudsteksten

Dato: 7. november 2023


Kloakering af Søndergårds Haver - totalrådgivning / Odense Kommune

Odense Kommune skal have udført kloakering af kolonihaveforeningen Søndergårds Haver, og i den forbindelse ønsker Odense Kommune bistand til totalrådgivning af opgaven.

Anslået samlet kontraktværdi: 1.600.000 kr. ekskl. moms

Grundareal: 200000 kvm.

Udbudsmateriale fås fra: Se link i udbudsteksten

Frist for spørgsmål: 22. november 2023

Spørgsmål rettes til: Se link i udbudsteksten

Frist for anmodning om deltagelse: 4. december 2023

Anmodning om deltagelse til: Se link i udbudsteksten

Dato: 3. november 2023

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093