23948sdkhjf

Jan Strømvig fratræder som administrerende direktør hos Fjernvarme Fyn

- Jan Strømvig er efter gensidig overenskomst fra dags dato fratrådt sin stilling som administrerende direktør hos Fjernvarme Fyn efter sin sygemelding de seneste par måneder.

Det oplyser Fjernvarme Fyn i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne benytte anledningen til at sige Jan tak for hans mangeårige indsats hos Fjernvarme Fyn, hvor han har været i 29 år; heraf de seneste 13 år som direktør, siger bestyrelsesformand Mads Søndergaard Thomsen.

Jan Strømvig har været sygemeldt i de seneste måneder - årsagen til sygemeldingen har ikke været meldt ud, men fulgte efter  en periode med hård kritik. Kritikken faldt på baggrund af afsløringer om, at der på byggeriet af Fjernvarme Fyns nye biomasseanlæg var flere sager om social dumping. Blandt andet er det kommet frem at Fjernvarme Fyn har anvendt sine egne sociale klausuler fremfor klausulerne fra Odense Kommune, der ejer 97 procent af Fjernvarme Fyn.

Hvorvidt det har noget med sygemeldingen at gøre, vides ikke. 

Den fratrædende direktør Jan Strømvig siger om sin tid hos Fjernvarme Fyn: 

- Det har været spændende at drive en så samfundsvigtig virksomhed som Fjernvarme Fyn og at være med til at sikre varme til borgerne i Odense. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til de mange dygtige og dedikerede medarbejdere.

Kim fortsætter 

Tidligere udviklingschef Kim Winther, der har været konstitueret direktør gennem den seneste halvanden måned, fortsætter som konstitueret direktør hos Fjernvarme Fyn.

- Jeg er meget tryg ved, at det er Kim, der skal drive virksomheden videre. Han har allerede vist, at han kan skabe ro om virksomheden og sørge for, at driften kører, som den skal. Kim har 22 års erfaring i branchen og har i seks år som udviklingschef hos Fjernvarme Fyn haft en stor rolle i den grønne omstilling, fortæller Mads Søndergaard Thomsen.

Bestyrelsen hos Fjernvarme Fyn vil nu starte en proces for at finde en permanent administrerende direktør. Den proces forventes at løbe frem mod slutningen af året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078