23948sdkhjf

Vestforbrænding i samarbejde: Skal sikre tempoet på fjernvarmeudbygning

Egedal Fjernvarme og Vestforbrænding indgår strategisk samarbejde

Egedal Fjernvarme A/S og I/S Vestforbrænding har indgået et strategisk samarbejde.

Det skriver I/S Vestforbrænding i en pressemeddelelse.

Samarbejdet skal sikre en effektiv udnyttelse af fjernvarmeforsyningen og holde tempoet på fjernvarmeudbygningen fra Måløv til Frederikssund oppe.

Områdechef for Vestforbrænding Fjernvarme, Per Wulff, er glad for samarbejdsaftalen.

- Aftalen betyder ikke alene, at vi sikrer udbygningen fra Måløv til Stenløse og fra Ølstykke til Frederikssund. Den betyder også, at udbygningen på tværs af områderne vil medføre en god økonomi i den samlede fjernvarmeudbygning til i alt 30.000 nye kunder i syv kommuner, lyder det.

Efterhånden som fjernvarmen i Stenløse og Ølstykke bliver udbygget, skal der bruges ny produktionskapacitet. Som en del af aftalen, vil Vestforbrænding og Egedal Fjernvarme fremover også samarbejde om planlægning og etablering af den nye kapacitet til Egedal Kommune og på den måde optimere de samlede investeringer.

Mangler arbejdskraft

Der er generel mangel på arbejdskraft i fjernvarmebranchen. Derfor er det også intentionen, at de to selskaber skal udnytte deres ressourcer og viden på tværs af udvalgte arbejdsområder, så udbygningen hos både Vestforbrænding og Egedal Fjernvarme sker hurtigst muligt.

Fra 2025 vil Vestforbrænding stå for opkrævning af varmeregningen hos Egedal Fjernvarmes kunder, men det vil stadig være medarbejderne fra Egedal Fjernvarme, der servicerer kunderne i Egedal ved driftsproblemer og udbygger fjernvarmenettet i Egedal Fjernvarmes forsyningsområde.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarme
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.594